Gereen-lipped mussel Pure Hund

100% Grönläppad mussla pulver 150 g

  • återger rörlighet
  • många nyttiga näringsämnen
  • ren naturprodukt
  • naturliga antioxidanter
  • skonsamt för magen
  • mot ledförslitningar

Green-Lipped Mussel Pure innehåller näringsämnen och byggstenar som behövs för god ledhälsa på lång sikt. Det kan hjälpa till att ge din hund rörligheten och smidigheten åter. Produkten lämpar sig också för hundar som tränas hårt, som dagligen utsätts för stora påfrestningar och kan få problem med hälta, ömmande ryggar mm.

Green-Lipped Mussel Pure från grönläppad mussla är ett idealiskt komplement till köttrika måltider eller våtfoder. Pulvret är helt naturligt och utan tillsatser. Det framställs ur den grönläppade musslans kött. Pulvret innehåller höga halter av naturliga, verksamma ämnen som glukosamin och kondroitin som kan främja uppbyggnaden av brosk, broskets smörjmedel, leder, senor och ligament. Dessutom är det rikt på omättade fettsyror och naturligt taurin. Grönläppad mussla innehåller även omega3-fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens kropp. Bäst kvalitet erhålls om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt. Därför använder vi frystorkat musselkött som mals ned direkt till ett pulver.

Vid ledbesvär utsätts kroppen för fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Naturliga antioxidanter hjälper kroppen att försvara sig mot de fria radikalerna och motverkar deras negativa inverkan på ledbrosket. Komplettera gärna med Diopet Nyponpulver Pure så har din hund goda chanser att med hjälp av 100% naturliga tillskott återfå såväl rörligheten i lederna som livsgnistan i ögonen!

Innehåll:

Frystorkat pulver av grönläppad mussla 100%

Diopet Green-Lipped Mussel Pure är skonsamt för magen tack vare att det är helt fritt från tillsatt socker, stärkelse eller konserveringsmedel. Eftersom det är spannmålsfritt passar det även för hundar med allergier och intolerans.

Analytiska beståndsdelar
Råprotein 52 %
Växttråd 0 %
Råfett/råolja 9 %
Råaska 14 %

Bruksanvisning

Doseras enligt nedan eller enligt veterinärs rekommendation. Denna produkt har ingen karenstid innan tävling. Beakta dock att en sjuk eller på annat sätt funktionsnedsatt hund aldrig skall tävla!

Dosering hund
Upp till 20 kg kroppsvikt: 1/2-1 dosmått per dag (ca 240 dagsdoser per burk)
21-40 kg kroppsvikt: 1-1,5 dosmått per dag (ca 120 dagsdoser per burk)
40-60 kg kroppsvikt: 2 dosmått per dag (80 dagsdoser per burk)
Över 60 kg kroppsvikt: 2,5 dosmått per dag (60 dagsdoser per burk)

Doseringsmått medföljer i förpackningen.

Hållbarhet och förvaring:
12 månader från första öppningsdatum. Bör förvaras mörkt och sva

479,00 kr